Algemene voorwaarden & Condities

Licentie

Uw licentie is geldig voor 1 jaar na de datum van aankoop. Door de aankoop van een licentie gaat u akkoord met een doorlopend abonnement dat uw licentie automatisch zal vernieuwen na het verstrijken van het jaar. De verlengingsprijs is gelijk aan de prijs van de licentiesleutel op het moment van aankoop en blijft gelijk zolang uw abonnement loopt. Uw abonnement kan op elk moment worden opgezegd in het gedeelte ‘Abonnementen’ van uw account.

Restituties

Een volledige terugbetaling kan worden gedaan tot 30 dagen na het moment van aankoop. Restituties zullen niet worden gegeven indien u simpelweg besluit de plugin of het thema niet te gebruiken. U moet ons toestaan om ons best te doen om u te helpen het te laten werken op uw site. Als we niet in staat zijn om de plugin of thema aan het werk te krijgen voor u dan zullen wij u graag een terugbetaling.
We kunnen geen restituties verlenen op verlengingen. Wij sturen u een e-mail 2 weken voorafgaand aan uw verlenging datum, en u kunt gebruik maken van deze mogelijkheid om uw abonnement te annuleren voordat de verlenging betaling automatisch wordt verwerkt.

Beperking van aansprakelijkheid

In geen geval zal Allround Web, of haar leveranciers of licentiegevers aansprakelijk voor enige directe, indirecte, speciale, incidentele of gevolgschade, inclusief, maar niet beperkt tot, verlies van gegevens of winst, die voortvloeit uit het gebruik, of het onvermogen tot gebruik, de materialen aangeboden op deze site. Zelfs als Allround Web of een gemachtigde vertegenwoordiger is geadviseerd over de mogelijkheid van dergelijke schade. Als uw gebruik van downloads van deze site resulteert in de noodzaak voor onderhoud, reparatie of correctie van apparatuur of gegevens, neemt u alle kosten daarvan op zich.

Product Ondersteuning

Een geldige licentie geeft u toegang tot prioritaire ondersteuning via e-mail, die hulp bij het instellen van uw product en aanwijzingen voor het gebruik van de producten omvat. Onze ondersteuningsdienst dekt geen hulp bij het aanpassen van de plugin buiten de geadverteerde functies.

Privacy Beleid

Bekijk ons privacybeleid hier.

Wijzigingen

Allround Web behoudt zich het recht voor, naar eigen goeddunken, te wijzigen of te vervangen enig deel van deze overeenkomst. Het is uw verantwoordelijkheid om deze overeenkomst periodiek te controleren op wijzigingen. Uw voortgezette gebruik van of toegang tot de website na het plaatsen van wijzigingen in deze overeenkomst betekent acceptatie van deze wijzigingen.